Selecteer een pagina

Door de coronacrisis hebben wij de planning van het Concert van de Eeuw moeten aanpassen. We hebben alles in het werk gesteld om alle betrokkenen zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over de aanpassingen. En gelukkig is dat gelukt! Het Concert van de Eeuw gaat door, alleen een half jaartje later. De voorstellingen zullen van 7 tot 10 oktober 2021 plaatsvinden. De titel is natuurlijk nog steeds: 100 op een Hoop.

Talentenweekend en repetities
Wat betekent dit concreet? Het talentenweekend zal nu plaatsvinden op 12 en 13 september. De planning daarvoor wordt nu gemaakt zodat iedereen weer op tijd weet waar en wanneer de creatieve kunsten vertoond mogen worden. Op 12 oktober vindt dan de officiële kick-off plaats en twee weken later starten de repetities. Precies een jaar later staan we dan eindelijk samen op het podium.

Blijf ons volgen
Uiteraard weten wij ook niet wat de coronacrisis nog voor gevolgen heeft. Onze nieuwe planning veronderstelt dat we daar in september doorheen zijn. Laten we hopen dat de wereld weer snel up and running is. Blijf ons volgen via social media (Facebook, LinkedIn, Instagram) en onze website. 

Peter van Aar, schrijver en regisseur van 100 op een Hoop, is al hard aan het nadenken over hoe het 99ste jaar van onze geschiedenis in de voorstelling eruit komt te zien. We zijn benieuwd…

Blijf gezond en tot snel!

We zullen doorgaan
Tot we samen zijn!

Organisatie Het Concert van de Eeuw