100 op een Hoop

100 op een Hoop is een wervelende theatershow die je meeneemt in honderd jaar Veldhoven. Een rapsodie over heldenmoed en kattenkwaad, over hartstocht en kippenvel. Historisch en extatisch, om bij te snikken of om mee te blèren.

 

Het totale palet aan emoties wordt op de toeschouwer losgelaten. Ook op jou dus. Een eeuw lang Veldhoven openbaart zich op een manier die je wellicht kent uit je stoutste dromen. Althans, als je droomt van prachtige muziek, nachtegalenzang, zinderende dans, humor, verbazing en ontroering.

 

Ik was erbij

100 op een Hoop: mis het niet. Doe mee op het podium: Veldhovenaren vermaken Veldhovenaren. Of kom als publiek: Veldhovenaren genieten van Veldhovenaren. Dompel je onder in een hemels wij-gevoel dat je nog honderd jaar zal bijblijven. ‘Ik was erbij.’

Eerste voorstelling van 100 op een Hoop begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kaartverkoop

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? De kaartverkoop zal ergens in 2020 beginnen. U kunt dan hier de link vinden naar de kaartverkoop!

Aanmelden

Wilt u zelf graag meedoen aan de allernieuwste voorstelling? Klik dan op onderstaande knop om naar de pagina te gaan waar u uzelf of uw vereniging kunt aanmelden!