Selecteer een pagina

Theatershow in het kader van Honderd Jaar Veldhoven krijgt al vorm

De theatershow 100 op een Hoop is een half jaar vooruitgeschoven, van maart naar najaar 2021. De corona-pandemie heeft ook hier voor enig oponthoud gezorgd. Dat neemt niet weg dat de voorstelling in het kader van Honderd Jaar Veldhoven nog steeds in het jubileumjaar zal plaatsvinden. Alle voorbereidingen worden weer opgepakt, waaronder de organisatie van het Talentenweekend in september 2020.

Productieleider Marie-Jose Stravens heeft er enorm veel zin in. ‘Het was even schakelen natuurlijk, maar we hebben niet stilgezeten. Regisseur Peter van Aar heeft het script nu zo goed als klaar met in totaal 100 fragmenten en 100 personages. Die gaan we invullen met al het Veldhovense talent dat zich het afgelopen half jaar heeft aangemeld zoals acteurs, zangers, muzikanten, orkesten, cabaretiers en DJ’s.

Het wordt een supergave voorstelling vol humor, ontroering, historie en spektakel. In de tweede week van september gaan we elkaar voor het eerst ontmoeten tijdens het Talentenweekend in De Schalm. Natuurlijk met inachtneming van alle coronaregels. 

Ik heb nog wel een vurige wens. We zijn namelijk op zoek naar dansers. Heel veel dansers! Die kunnen zich bij mij aanmelden.’

Danseressen en dansers gezocht!
‘We zoeken danseressen en dansers uit de gemeente Veldhoven, bij voorkeur met enige danservaring. Als je al eens op het podium hebt gedanst is dat helemaal fijn. Ervaringen in alle dansstijlen zijn welkom, zoals ballet, jazz, modern, hip hop en breakdance. De repetities starten in het najaar van 2020. Deze vinden plaats op maandagavond onder leiding van choreografe Anke van Kemenade, dansdocent bij CARDO,’ aldus Marie-Jose Stravens. 

Aanmelden
Heb je interesse om mee te dansen in de wervelende theatershow 100 op een Hoop? Meld je dan uiterlijk 5 september 2020 aan via productieleiding@hetconcertvandeeeuw.nl  t.a.v. Marie-Jose Stravens. Het zou fijn zijn als je zondagmiddag 13 september bij het Talentenweekend aanwezig kunt zijn. Ga voor meer informatie naar: www.hetconcertvandeeeuw.nl.