Selecteer een pagina

Volgend jaar bestaat de Gemeente Veldhoven 100 jaar. We zijn volop in voorbereiding om deze mijlpaal kracht bij te zetten met de organisatie van Het Concert van de Eeuw.

Door de coronacrisis zijn we echter genoodzaakt om de planning van alle voorbereidingen ingrijpend aan te passen. Zo is het talentenweekend reeds opgeschort. Maar hoe dan ook, de voorstelling 100 op een Hoop zal wat ons betreft in 2021 gewoon doorgaan. Is het niet in maart 2021, dan wel in een andere maand.

We weten niet of we ooit voor hetere vuren hebben gestaan, maar de motivatie is onverminderd hoog. Niet alleen bij iedereen die betrokken is bij de organisatie, maar ook bij onze coproducenten de Gemeente Veldhoven, de Schalm en Art4U.

Ook alle talenten die mee willen doen met deze productie staan te trappelen van ongeduld. Wat zal het fijn zijn als we elkaar straks weer mogen treffen binnen 1,5 meter afstand. 

Houd onze berichtgeving in de gaten!

Zodra de overheid groen licht geeft om het normale leven weer op te pakken, gaan we direct aan de slag met een nieuwe planning. We starten dan onmiddellijk met de voorbereidingen van de voorstelling. Er is namelijk geen tijd te verliezen, want we gaan een productie maken van het allerhoogste niveau. Die ambitie blijft stevig overeind.

Komende weken gaan we in gesprek met het professionele team, de Gemeente Veldhoven en de Schalm om alle opties op een rij te zetten. We laten zo snel mogelijk weten waar we dan staan. We zullen moeten bijsturen, maar alles komt goed. Houd daarom onze berichtgeving goed in de gaten.

We zullen doorgaan

Tot we samen zijn!

Organisatie Het Concert van de Eeuw